MENÜ

Bolla Miklós

Természet&lélekgyógyász

 

Emberek!
van lehetőség a gyógyulásra !
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és  más
gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más
antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!


Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!


Édes Üröm  

A képen lévő gyógynövény a rákos sejtek 98%-át megöli mindössze 16 óra leforgása alatt.

Nehéz ezt elhinni, tudom. Én sem hittem ezt el addig, amíg a kijelentés mögött álló kutatásokat el nem olvastam. Nevezetesen, a “Life Science” magazin publikálta először az édes ürömről azt, hogy az - amit a kínai orvoslás már régóta használ - a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.

A gyógynövény önmagában a rák sejtek számát akár 28%-al csökkenti, de vassal együtt használva az édes üröm teljesen “törli” a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges sejtekre nem volt hatással.

Az édes ürömöt a múltban erős malária elleni orvosságként használták, de mára már bizonyított tény, hogy ez a gyógymód hatékony a rák elleni küzdelemben is. Amikor a tudósok a növényhez vasat adtak a tanulmány folyamán, a vas a rákos tüdősejtekhez kapcsolódott.

Az üröm szelektíven támadta a “rossz”, vasat tartalmazó sejteket, és a “jó”, egészséges sejteket érintetlenül hagyta. Általánosságban elmondható az eredmények szerint, hogy az édes üröm beavatkozik a rákos sejtek életébe.

 

DAGANATOS BETEGEK FIGYELEM !
 
Van megoldás, kemoterápia és sugárkezelések, valamint gyógyszerek nélkül is!

Teafű:
100g -os kiszerelésekben 7000Ft  (legnagyobb) kapszulákban is rendelhető, ami 70 Ft / db áron kapható 100db-os kiszerelésben. Használati javaslattal is ellátok mindenkit aki szeretne meggyógyulni az 

ARTEMISIA ANNUA segítségével.
 
Édes Üröm !1000% -os minőségű, valamint már bizonyítottan megtudja gyógyítani a daganatos megbetegedések túlnyomó többségét!

Olyan daganatos betegen is tudtam segíteni akit már előjegyeztek műtétre de amikor elérkezett a műtét ideje, már nem találták, hogy mit kellene műteni, és a műtét elmaradt. Megjegyzem, hogy semmilyen gyógyszert, vagy kemoterápiát nem vett igénybe, Így a növény Hatóanyag tartalma képes volt hetek alatt legyőzni a beteg sejteket úgy, Hogy az ép sejteket nem károsította.

Szerencsére azóta is egészségesen éli az életét és nem újult ki nála sehol máshol!

1 havi javasolt mennyiség 100g Teafű és 300 db kapszula, 3X3/nap
28e Ft/hó +posta

 

 Vásároljon biztonságosan ,előtte kérje tanácsomat 

a kapszulákat étkezés előtt félórával vegyük be bő folyadékkal és együk meg az almát . Vagy 1 db vas tablettát vegyünk be hozzá.

Vasat mindenképp kell hozzá fogyasztani .

Lehet úgy hogy napi 3 db. alamát szegekkel megtüzdelünk amennyit csak tudunk szúrjunk bele ,és fogyasszuk , hogy mikor megbarnul a szúrásnál , húzzuk ki a szegeket ,reszeljük le ,adjunk hozzá mézet és együk meg .

 Egyen sok zöld növényt , spenót ,sóska , brokkoli,nyers cékla ,sárgarépa, alma,  ha lehet turmixolva . napi 3x3 dl turmix

 

Bolla Miklós  természetgyógyásznál  keressétek! 

 

Pl.: Bolla Miklóst  8300 Tapolcán 

tel : +3620/380-2728

email : bollamiklos@gmail.com


Minden embertársamnak kívánok hasonló jó gondolkodást !!

Soha nem szabad feladni ,ha valaha is volt álmod váltsd valóra !

Fontos figyelmeztetés: az  általam forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (például: onkológiai) kezeléseket.

 

 

Asztali nézet