MENÜ

Bolla Miklós

Természet&lélekgyógyász

 

 

Amerikai tudósok felfedezték az operációmentes módszert, ami megszünteti az ízületi fájdalmat és merevséget 4 hét alatt

A chicagói College of Rheumatology tudósainak átütő felfedezése az ízületi degeneráció terén. A megterhelő, szaggató ízületi fájdalomtól szenvedő emberek végre visszatérhetnek normális életükhöz.

Az új módszernek köszönhetően mindenkinek lehetősége nyílik felül kerekedni a bosszantó ízületi merevségen, továbbá csökkenteni a kéz és láb duzzadását csupán egy hónap alatt. Vége a szűnhetetlen fájdalomnak és kellemetlenül "reccsenő csontoknak" - mondja prof. Thomas D. Reeves - a kutatók vezetője Chicagóban.

 

Az ízületi degenerációval (artrózissal) való harc, amivel az ízületek enyészete veszi kezdetét, lehetséges. Nem elérhetetlen kívánság. Ez a tudományos tesztek hozománya. Mindegyik alátámasztotta, hogy az egészség számára teljesen fájdalommentes és biztonságos kezelés alkalmazása által lehetséges:

  • megszabadul az ízületi és gerincfájdalmaktól
  • megszüntetni a merev ízületek kellemetlen és nemkívánatos érzését - hatás 2 hét alatt, vagy hamarabb
  • megszüntetni az ízületi gyulladást és regenerálni az ízületek kulcsfontosságú részeit (csöves csontok ízületi végeit, ízületi porcokat)

"Nem számít, hogy 20 éve, vagy tegnap óta gyötör az ízületed" - állítja a professzor Thomas D. Reeves. "Nem számít, hogy a fájdalmat és merevséget térdben, csípőben, könyökben, csuklóban, vagy gerincben érzed-e. Nem számít, hogy a kórság Nálad genetikai, sérülés eredménye, az ízületek túlterheléséből, elhízásból, vagy más okból fakad-e. Az ízületi fájdalom legyőzhető! Ne higgy azoknak, akik az ezzel való együttélésről prédikálnak Neked. Ha szeretnéd, megmutatom a módszert, ami véget vet az ízületi gyulladásnak, erősíti a csontsejteket, regenerálja az ízületi porcokat és egyértelműen javít a mozgás kényelmességén. Ennek a kúrának a hatásai csodálatos gyógyulásnak hangzanak, de...

CT képekkel és eredményekkel mind megerősítették

„Amikor a reumatológusoknak és az ortopédusoknak képeket mutattunk a kúra hatásairól - megdöbbentek. Nem tudták elhinni, hogy visszafordultak az ízületi elváltozások. Eltűntek a duzzanatok és az ízületi porcok 100%-ban megerősödtek. De még nincs vége. A diagnosztikai vizsgálatok rávilágítottak, hogy az elkopott porcszövet is visszaépül és az ízület jelentős mértékben felépül, megfiatalodik”.

 

ELŐTTE

UTÁNA

Az ízületekben lévő ízületi folyadék (a vastag, zselészerű folyadék) állagának megváltoztatása lehetővé teszi a porcsejtek jobb táplálását, ezáltal az ízületek gyors felépülését és regenerálódását is.

Mit fedeztek fel a chicagói tudósok?

"A természet szeretné, hogy a Te tested tökéletesen működjön" - világít rá Reeves. "Szervezetünk képes megbirkózni az összesúrlódó csontokkal, a sebgyógyulással, regenerálni tudja a szerveket, sőt, a daganatos sejteket is hatékonyan képes megszüntetni. Az ízületi porcsejtek regenerálódása és ez alól a többi ízületi tokban lévő rész sem kivétel. Feltéve, ha hagyjuk működni a természetet.

Szabadítsd fel a természet erejét!

A legtökéletesebb megoldást mindig a természet adja" - állítja Reeves. „A legjobb példa erre a penicillin - ez a csodálatos antibiotikum 90%-kal csökkentette a baktériumok okozta halandóságot! Nem laboratóriumokban hozták létre. Közönséges gombákból állították elő. Penészként ismertjük általában. Hasonló a helyzet az ízületi elváltozásokkal is – az ember magától nem találja meg a módját a gyógyításának. A természet azonban tudja a megoldást. Csapatunk is ezen a nyomon indult el.

Több hónapos tesztelést követően felfedeztük ezt a különleges vegyületet, ami az ízületi gyulladás leküzdésére készteti a szervezetet. Nem csak megszünteti a gyulladás okát, de táplálja is a porcsejteket és beindítja a porcok öngyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően úgy szüntetjük meg az ízületi problémákat, ahogy a penicillin pusztítja el a baktériumokat".

A tudósok speciális anti-artritisz kapszulákba tették - Articulatio PRO. Ez a leghatékonyabb fegyver az ízületi és csontelváltozás legyőzésére, amit a természet alkotott.

Hogy megszabadulj a fájdalomtól, a páciensek innovatív anti-artritisz terápiát kaptak. Egész idő alatt naponta 2 Articulatio PRO kapszulát szedtek.

Reeves biztosítja, hogy:

"Az új kúra használatától elvárható, hogy fájdalmaid már az első naptól jelentősen enyhülnek. Nem kell káros mesterséges szereket szedned, nem kell sorban állnod a specialistáknál..."

Néhány nap múlva elmúlik a fájdalom, duzzanat és zsibbadás, amitől nem tudsz éjszaka aludni. Nem kell többé takarékoskodnod a mozgással. Nem kell a hirtelen jövő fájdalomtól rettegned. De ez még nem minden - a kúra elvégzése után az élete pontosan olyan lesz, mint az ízületi problémák előtt. Újra fájdalom nélkül élhetsz és megerőltetés nélkül mozoghat ".

A Articulatio PRO nem csak az USA-ban népszerű. Európában is használják az ízületi fájdalmak kezelésére.

A Articulatio PRO készítményt független szakértők vizsgálták, később hatékonyságát az ARIR oldalán publikát jelentés erősítette meg (Amerikai Reumatológiai Kutató Intézet). Magyarországon még újdonságnak számít. Kizárólag interneten lehet megrendelni, közvetlenül az amerikai gyártótól. A készítmény hatásáról többet itt olvashatsz.

 

http://webmoneysaver.com/36/articulatio-fhm/

 

Asztali nézet