MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

 Most vásároljon AKCIÓ VAN !!

Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

szállítás postai uton . 

részleteket emailban .

 

A prosztatarák az egyik leggyakoribb rákféleség férfiaknál. Csakúgy, mint a rák egyéb formái, a prosztatarák is visszavezethető évtizedes rossz szokásokra, mint a dohányzás, a testmozgás hiánya, mérgező háztartásbeli anyagok használata, de leginkább az egészségtelen étkezés. 

 

A cambridge-i egyetem orvostudományi karán végzett kutatásokkal bizonyították, hogy a brokkoli, a kurkuma, a zöldtea és a gránátalma sikeres ellenszere a férfiak körében leggyakoribb rákfajtának, a prosztata ráknak. Bár laboratóriumi egereken eddig is sikeresen bizonyították a polifenolokban gazdag ételek rákmegelőző hatását, ez a kutatás az első, amely demonstrálja is a felsorolt ételek rák kifejlődése elleni erejét. 

A brokkoliban, kurkumában, gránátalmában és zöldteában található értékes vegyületek fontos szerepet játszhatnak a prosztatarák megelőzésében és gyógyításában.

A bioaktív tápanyagokban gazdag ételek több mint 60%-kal csökkentik a prosztatarák kockázatát. 

A kutatók 203, prosztatarákos férfival végeztek kísérletet. Két csoportra osztották őket, az egyik csoport a 4 ételből kivont, bioaktív tápanyagokban gazdag kapszulát kapott, a másik csoport placebót. Mindannyian ugyanakkora mennyiséget fogyasztottak, ugyanabban a napszakban, fél éven keresztül, addigi életmódjukon nem változtatva. Az alanyokon prosztata specifikus antigén (PSA) teszteket végeztek a kutatás elején és a végén is.      

A PSA teszteket mostanában nagyon odafigyelve alkalmazzák, hiszen a betegség gyengébb formájában szenvedőknél, helyesen elvégezve őket elkerülhetőek a felesleges, agresszív gyógymódok, mint a felesleges műtét vagy a kemoterápia. A PSA tesztekkel a szervezet gyulladást okozó antigénjeinek mennyiségét mutatják ki, amellyel jól kimutatható a rák stádiuma. Ezeket az antigéneket a prosztata bocsátja ki, amikor a rák megjelenik a szervezetben. A kutatók azt fedezték fel, hogy a gránátalmát, kurkumát, zöldteát és brokkolit tartalmazó tablettát fogyasztók körében 63%-kal alacsonyabb PSA szintet mértek, mint a placebót fogyasztó társaik között.

 

Most vásároljon AKCIÓ VAN !!

Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

szállítás postai uton . 

részleteket emailban .

 

Az artemisinin az édesüröm hatóanyaga.

A malária gyógyítására már ősidők óta használják. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Az artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény éppen olyan hatásos a rák elleni küzdelemben is. Figyelemreméltó a biztonságossága, hiszen, mint maláriaellenes szer gyerekek és felnőttek tömegénél bizonyított.A gyógynövény önmagában a tüdőrák sejtek számát akár 28%-al is csökkentheti, de vassal együtt használva az Artemisia annua gyakorlatilag teljesen “törli” a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges tüdősejtekre nem volt hatással.

kapszulákban is rendelhető, ami 100 Ft / db áron kapható 120 db-os kiszerelésben.
melyből napi 3x3  db fogyasztás javasolt  360 db kapszula 40 napig elég  25.990. Ft
Teafű: 100 g -os . kiszerelésekben 5000. Ft 
Postaköltség 1500 Ft 
  
 38500 Ft helyett AKCIÓSAN 32.490 Ft október 10- December 30 ig 
 
a tea fűből napi 2 liter tea készítése és fogyasztása szükséges . kapszulából napi 3x3 db .étkezés előtt félórával.
Fontos hozzá a vas bevitele , ezért brokkolit, spenótot ajánlom napi fogyasztásban . valamint napi 3 db alma fogyasztása , szegekkel megtűzdelve amennyi belefér , ez adja a vastartalmat.
 
Vásároljon biztonságosan ,előtte kérje tanácsomat  a kapszulákat étkezés előtt félórával vegyük be bő folyadékkal és együk meg az almát . Egyen sok zöld növényt , spenót ,sóska , brokkoli,nyers cékla ,sárgarépa, alma,  ha lehet turmixolva . napi 3x3 dl turmix  


 

Most vásároljon AKCIÓ VAN !!

Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

szállítás postai uton . 

részleteket emailban .

 

Az egészséges étkezés és életmód a leghatékonyabb mód a rák megelőzésére, de a gránátalma, kurkuma, zöldtea és brokkoli tartalmú készítmény is igen hatásosnak bizonyult. Azt is meg kell jegyezni, hogy a rák ellen tett életmódbeli változtatások és az étkezési szokások megváltoztatása a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen is igen hatásosak. Bár a rendszeres gránátalma, kurkuma, zöldtea és brokkoli fogyasztás is segít a prosztatarák kialakulása ellen, a bennük található tápanyagok nagyobb dózisú fogyasztásával még jobban csökkenthető a megbetegedés kockázata.Ennek a csodálatos gyógynövénynek hatását eddig 55 féle különböző rákos sejttípuson vizsgálták. Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén. Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül.

Most vásároljon AKCIÓ VAN !!

Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

szállítás postai uton . 

részleteket emailban .

 

 

Asztali nézet