MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

  

 • A pasuchaca tekinthető a növényfajok közül a legnagyobb hipoglikémiás hatásúnak, ebből következően kezelésre ajánlott ( elsősorban a 2-es típusú ) cukorbetegség esetében is.

  Ősi, hagyományos gyógynövény, kiváló eredménnyel használható és megfelelő adagolás mellett nincs semmilyen káros mellékhatása. Használták már az ókori peruban is a cukorbetegség kezelésére.

  A fitokémiai komponensei között találunk glikozidokat, tanninokat, szaponinokat, klorofillt, zsírokat, viaszokat, gyantákat, olajokat, flavonoidokat, karotinoidokat és egyéb, a cukorszint redukálására alkalmas vegyületeket és alkaloidákat.

  Fő tulajdonsága hipoglikémiás és antidiabetikus funkciója. Klinikai kísérletek során többszörösen igazolták a diabétesz kezelésében ( Geranium delsianum vizes kivonatát alkalmazva ) használatával a vércukorszint hatásos csökkentését.

  Erős vércukorszint-csökkentő hatása általában már az alkalmazást követő egy-két órán belül megfigyelhető. Úgy tűnik, hogy hatásmechanizmusa nagyon hasonlít az orálisan szedhető antidiabetikumok (gyógyszerek) hatására, melyeket a cukorbetegség kezelésére használnak.

  A pasuchaca zavarja az inzulin kötődését a plazmafehérjékhez, ezáltal eredményez megnövekedett szintű szabad és aktív hormont és ezzel egyidejűleg növeli a glükóz perifériás hasznosítását, azaz elősegíti a glükóz hasznosítását az izmokban.

  Gátolja továbbá a glükóz megemelkedett termelését a májsejtekben ( máj glükoneogenezis ) amely gyakran előfordul diabétesz esetén, illetve növeli az inzulin felvételét a receptorokhoz.

  Kísérletek során 20 gramm/testsúlykilogramm/nap bevitele esetén sem mutatott toxicitást. Éveken át használták mellékhatások nélkül, azt feltételezik, hogy használata nem jelent semmilyen kockázatot az egészségre.

  Ez a növény rendkívül hasznos lehet a cukorbetegeknek. A pasuchaca segítségével illetve egészséges étrenddel és életmóddal, megfelelő mennyiségű testmozgással sok esetben gyors javulás érhető el.

  Pata de vaca 100 mg

  Erős hipoglikémiás szert, valamint vértisztító és vizelethajtó tulajdonságú és Brazíliában már használják több mint 60 éve klinikai gyakorlatban is a vércukorszint csökkentésére cukorbetegség esetén általánosan mint úgynevezett “növényi inzulint”.

  Mint ilyet használják Dél-Amerikában arra is, hogy enyhítsék a cukorbetegség egyéb tüneteit (például polyuria, vese rendellenességek és más húgyúti problémák). A pata de vaca levelek és filteres tea gyakori elem a gyógyszertári polcokon Dél-Amerikában.

  Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

  szállítás postai uton . 

  részleteket emailban .

 • Akkor sorolok pár megdöbbentő tényt:

  • A kávé, a fekete tea és társai cukor nélkül is azonnal megemelik vércukorszintjét!

  • Az édesítőszer nem biztos, hogy jóbarát, óvakodjon tőle!

  • Ha nincs rendben a vércukorszint, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit alszunk!

  • Az elegendő folyadékbevitelnek nagyobb jelentősége van, mint gondolná!

  Na most jól összezavartam, nem ez volt a célom. Leírtam mindent részletesen ebben a cikkemben, hogy mi az, ami árt és mi az, ami használ az egészséges vércukornak.

 • Vajon a sok édesség miatt alakul ki a cukorbetegség? Csak méregdrága diétával tartható kordában a vércukor szint?

  Ha Önnek nincs rendben a vércukor értéke törvényszerű, hogy felmerül egy sor kérdés,

  és sok félinformáció birtokába juthat, ha az internetet böngészi vagy az ismerőseivel beszélget.

  Összeszedtem 10 + 1 pontban, hogy mik okozzák a legtöbb félreértést a cukorbetegség kapcsán, ezt elolvasva biztosan tisztábban fog majd látni a téma kapcsán.

   

Cukorbetegként súlyos szövődmények veszélyeztethetik Önt is! Szívproblémák, látásromlás, fizikai állapot romlása, csak hogy a legsúlyosabbakat említsem.

 

Ezért sajnos nap mint nap figyelnie kell a vércukor értékre, inzulinra, helyes étkezésre, mozgásra,  odafigyelni a testsúlyváltozásra, kezelésekre, kalóriákra és megannyi tényezőre.

 

Ez nagyon bonyolultnak tűnik, de ha sikerül pár alapszabályt betartania, akkor nem lehetetlen.

 

Olvassa el cikkünket és Ön is megtudja, hogy:

Kérem nyissa meg a pdf et és nézze meg mivel tud segíteni otthonról saját egészségén.

KATTINTSON A SZÖVEGRE!

 

ÉLELMISZEREK HATÁSAI A SZERVEZETRE

 • milyen alapanyagokat használhat a főzéshez?

 • hogyan készítsen zöldséget/gyümölcsöt, hogy az a legnagyobb segítséget nyújtsa Önnek?

 • mutatok Önnek három vércukor-barát ételreceptet!

 

Erős csontokra és egészséges keringési rendszerre vágyik? Próbálja ki a Natur-L K2D3 vitaminkészítményét! A D- és a K-vitamin segíti a kalcium-anyagcseréjét, mely a csontjaink állapotáért felel, továbbá a K-vitamin jótékony hatást mutat a magas vérnyomásban és az egyéb keringési zavarokban szenvedőknek is.

Vásárlási szándékát kérem jelezze emailban bollamiklos@gmail.com 

szállítás postai uton .  részleteket emailban .


 

 

 

 

 

 

Asztali nézet