MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

 Emberek!
van lehetőség a gyógyulásra !
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és  más
gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más
antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!


Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!


Édes Üröm  

A képen lévő gyógynövény a rákos sejtek 98%-át megöli mindössze 16 óra leforgása alatt.

Nehéz ezt elhinni, tudom.

Én sem hittem ezt el addig, amíg a kijelentés mögött álló kutatásokat el nem olvastam. Nevezetesen, a “Life Science” magazin publikálta először az édes ürömről azt, hogy az - amit a kínai orvoslás már régóta használ - a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.

A gyógynövény önmagában a rák sejtek számát akár 28%-al csökkenti, de vassal együtt használva az édes üröm teljesen “törli” a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges sejtekre nem volt hatással.

Az édes ürömöt a múltban erős malária elleni orvosságként használták, de mára már bizonyított tény, hogy ez a gyógymód hatékony a rák elleni küzdelemben is.

Amikor a tudósok a növényhez vasat adtak a tanulmány folyamán, a vas a rákos tüdősejtekhez kapcsolódott. Az üröm szelektíven támadta a “rossz”, vasat tartalmazó sejteket, és a “jó”, egészséges sejteket érintetlenül hagyta.

Általánosságban elmondható az eredmények szerint, hogy az édes üröm beavatkozik a rákos sejtek életébe.

  DAGANATOS BETEGEK FIGYELEM !

  Van megoldás, kemoterápia és sugárkezelések, valamint gyógyszerek nélkül is!

Teafű: 100 g -os . kiszerelésekben 7.000 Ft  (legnagyobb) kapszulákban is rendelhető, ami 100 Ft / db áron kapható 100 db-os kiszerelésben.melyből egy havi adag 300 db kapszula és 1 zacskó teafű .
a tea fűből napi 2 liter tea készítése és fogyasztása szükséges . kapszulából napi 3x3 db .étkezés előtt félórával.
Fontos hozzá a vas bevitele , ezért brokkolit, spenótot ajánlom napi fogyasztásban . valamint napi 3 db alma fogyasztása , szegekkel megtűzdelve amennyi belefér , ez adja a vastartalmat. 

 

 Valamint már bizonyítottan segíthet a daganatos betegségek kezelésében .

Olyan daganatos betegen is tudtam segíteni , akit már előjegyeztek műtétre , de amikor elérkezett a műtét ideje, már nem találták, hogy mit kellene műteni, és a műtét elmaradt.

Megjegyzem, hogy semmilyen gyógyszert, vagy kemoterápiát nem vett igénybe, Így a növény Hatóanyag tartalma képes volt hetek alatt legyőzni a beteg sejteket ugy, Hogy az ép sejteket nem károsította. Szerencsére azóta is egészségesen éli az életét és nem újult ki nála sehol máshol! 1 havi javasolt mennyiség 100g Teafű 7000 Ft 

300 db kapszula, 3X3/nap 30.000 Ft/havi adag +posta 1500 ft 

összesen 38.500Ft   

Vásároljon biztonságosan ,előtte kérje tanácsomat  a kapszulákat étkezés előtt félórával vegyük be bő folyadékkal és együk meg az almát .

Egyen sok zöld növényt , spenót ,sóska , brokkoli,nyers cékla ,sárgarépa, alma,  ha lehet turmixolva . napi 3x3 dl turmix  

 Bolla Miklós  természetgyógyásznál  keressétek!   

Pl.: Bolla Miklóst  8300 Tapolcán  tel : +3620/380-2728

email : bollamiklos@gmail.com

Minden embertársamnak kívánok hasonló jó gondolkodást !!

Soha nem szabad feladni ,ha valaha is volt álmod váltsd valóra !

Fontos figyelmeztetés: az általam forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással.

Az élelmiszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (például: onkológiai) kezeléseket.

Emberek! Ébresztő!! Gyógyítható a rák!! Mindig is gyógyítható volt!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!! Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom,

ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.

Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet,

önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani

 

a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:
– pozitív gondolkodás, derű, vidámság

– légzésterápia

– reflexzóna masszázs

– mozgás

és még sok más!

Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei! Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!! Pont legyengíti az immunrendszert!!

Bolla Miklós  természetgyógyásznál  keressétek!   

 

Pl.: Bolla Miklóst  8300 Tapolcán  tel : +3620/380-2728

 

email : bollamiklos@gmail.com

 
Minden embertársamnak kívánok hasonló jó gondolkodást !!

Soha nem szabad feladni ,ha valaha is volt álmod váltsd valóra !

Fontos figyelmeztetés: az  általam forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (például: onkológiai) kezeléseket.

http://bocsitelkft.hupont.hu/48/axxa-uzleti-meghivo 

 

Asztali nézet