MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

 Halálra esszük magunkat ,

és a megmentőnk éppen a huminsav lehet??

A HLBS magyarországi rendezvényén Dr Stefan Rau előadásában többek között kiemelte a huminsav és fulvosav fogyasztásának rendkívüli jelentőségét!

Manapság rengeteg gond van a táplálkozásunkkal!

A mértéktelen fogyasztás egyik indikátora és alapvető oka, hogy hiába esszük magunkat degeszre, a szervezetünk nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, valójában tovább éhezünk, és az újból és újból folyamatosan jelentkező éhségérzet a hasznos tápanyagok hiányát jelzi, ilyenkor ezekért kiált a szervezet.
Nem csoda, ha nem jutunk elegendő, a szervezet optimális működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokhoz és vitaminokhoz beteg lesz a testünk, a sejtjeink!!

Miért történik mindez?

Egy angol mondás szerint: Beteg talaj, beteg növény, beteg ember!

Ha a föld, a termőtalaj beteg, akkor a benne termő növények sejtjei sem egészségesek és betegek lesznek az emberek is! A táplálkozásunk a mai “modern” eszközökkel előállított tömegtermékek és a fáradt beteg földben termelt zöldségek, gyümölcsök sokszor több kárt okoznak, mint hasznot.

ÉS MOST JÖN A HUMINSAV!

 
 
A huminsav egyik elsődleges eszköze a méregtelenítésnek, a szervezet detoxikálásának.
Dr Rau elmondása szerint Németországban (ahol ő él) számos vizsgálatot végeztek, mely során az derült ki, hogy a glifozát megkötését a szervezetben - ami megtalálható számos élelmiszerben - a HUMINSAV MEGKÖTI.
Ahhoz, hogy értsük, nézzük mi is a glifozát?

A glifozát világszerte elterjedt gyomírtószer!

Gyenge szerves sav, szintelen, kristályos, vízben jól oldodó vegyület. Gyümölcsök, növények, szántóföldi zöldségek termesztése során használatos! A GMO-k használata során radikálisan elterjedt a glifozát felhasználása. A glifozát irritációt okoz a szemben, a bőrön, lenyelés esetén az emésztőrendszerben, belégzés esetén a tüdőben, légutakban, köhögést, tüsszögést okozva. Ujjonan hormonkárosító hatásokról is beszámoltak. A WHO szakirányú szervezete az ember számára valószinűleg rákkeltő anyagok közé sorolta. Ennek ellenére a Fenntartható Fejlődés Bizottság elutasította a glifozát felhasználására tett javaslatot! (Wikipédia)

Tehát, ha glifozát ellen tenni akarunk valamit arra a huminsav a megoldás!

A HLBS termékeinek egyik fő alapanyaga a huminsav!

Mit javaslok?

  • Egyél minden nap huminsavas csokoládét!
 
  • Fogyaszd rendszeresen a HC80 huminsavas kapszulát!
 
 
  • Használd a HLBS huminsavas kozmetikumait!

 

Beszéljük meg a részleteket:Keress meg Bolla Miklós természetgyógyász  +3620380-2728
skype:taltos108
e-mail bollamiklos@gmail.com
 

 

Asztali nézet