MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

 Egy magyar professzor korszakalkotó kúrájatermészetes módon adja vissza a hallást 28 nap alatt .

Lehetséges, hogy az új hallásregeneráló módszer tönkre teszi a hallókészülékek piacát? A laringológia kiemelkedő szakértői szerint ez teljesen bizonyos. A magyar tudós által kidolgozott természetes makromolekuláris formula elhozta a régóta vágyott áttörést a hallásproblémák kezelésében. 

már több mint 14 ezer emberen segítette, akik 28 nap alatt regenerálták a hallósejtjeiket. A hallásuk olyan lett, mint 20-25 éves korukban. A súlyosan hallássérültek esetében is. Hogyan lehetséges ez?


Hajdu Richárd professzor (a molekuláris biológia specialistája) elhatározta, hogy végleg megszabadítja az édesanyját a halláskárosodástól. ez volt a korszakalkotó laringológiai felfedezés kezdete. A professzor 11 hónapos munkája során kidolgozott egy természetes, biztonságos és egyszerűen használható formulát a hallás erősítésére.

Az orvosi szaklapok már korábban "korszakos jelentőségű felfedezésként" definiálták a magyar professzor művét, ami később Nobel-jelölést kapott. A formulájának köszönhetően még a súlyosan nagyothallók is regenerálhatják a sérült hallósejtjeiket, valamint visszanyerhetik hallóképességüket. Egyúttal félretehetik a hallókészülékeiket.

"A hallókészülék ablakon kidobott pénz!" Mégis, mért gondolják így?

Ezeket a szavakat több, mint 14 ezer elégedett felhasználó erősíti meg, akik a makromolekuláris formula segítségével visszanyerték a hallásukat, és elhagyhatták a hallókészülékeiket. Ezért döntöttünk úgy, hogy górcső alá vesszük ezt a készüléket. Megvizsgáltuk az előnyeit és a hátrányait, valamint összehasonlítjuk a hallókészülékekkel. Az eredmény a köbvetkező:


 • A hallókészülék drága

  Egy átlagos hallókészülék ára 100 és 800 ezer forint között van. Ebben nincs benne az elem ára, ami évente nagyjából 26 ezer forint! Még ha telik is rá, nem könnyű ennyi pénzt kiadni, főleg hogy a készüléknek számos hibája van.

 • Szégyenkezés és kellemetlen érzés

  A hallókészülékek használói szenvednek, mert fogyatékosként kezelik őket. Ez egyszerűen kényelmetlen és szégyenletes, amikor az utcán megjegyzik: "Mi áll ki a füléből?"

 • Zavaró hangot ad

  A hallókészülékek használóit a borzasztó hangminőség is fárasztja. A készülék által kibocsátott zaj stresszt és zavartságot okoz.

 • Fertőzést okoz, ami tovább rontja a hallást

  A hallókészülékben gombák tenyészhetnek, amik fertőzést okoznak. Ez később tovább rontja a hallás minőségét.

 • Csak használat közben javítja ahallást

  A hallókészülék nem érintkezhet vízzel, például zuhanyzás közben. Éjszaka szintén ki kell venni. Ezáltal nem képes végleg visszaadni a hallást.

Pontosan ezért hoz valódi áttörés Hajdu prof. makromolekuláris kúrája a halláskárosodás elleni küzdelemben.

A hallókészülék mesterséges hang kibocsátásával működik, ami a a használata végén megszűnik. Ezzel szemben Hajdu prof. kezelése Újjáéleszti a hallósejteket, hallókészülék nélkül. Az összetevői regenerálnak, mindennapos használat mellett visszaadják a természetes hallást, még súlyos halláskárosodás esetén is.

Nyerd vissza a 100%-os hallásképességet

A kúra Biostenix Sensi Oil New Small néven kapható elővételben. Maga a formula olajos állagú, és könnyedén a fülbe juttatható egy pipetta segítségével. A használata teljesen biztonságos., amit számos vizsgálattal is megerősítettek, többek között egy stuttgarti kutatóintézetben. Ezek a vizsgálatok többek között azt is kimutatták, hogy a kúra hatékonysága eléri a 98%-ot. Ennek köszönhetően a 38-93 közötti korosztály alig 28 nap alatt látványos eredményt ért el a halláskárosodás kezelésében. Függetlenül az életkortól, a probléma okozójától és annak hosszától.

Ezen személyek hallójárata a formula alkalmazása után azonnal kitisztult. Ezáltal a hallásuk 50%-kal javult és nagyobb tartományban hallották a hangokat. A kúra következő napjaiban megnövekedett az emberi beszédhangokra való érzékenységük, még zajos tömegben is.ezután elmúlt a gyötrő fejfájásuk és a fülzúgások, amit a hallójárat szennyeződései okoztak.

Csökkent a középfül megterhelése 80%-kal, ami ezáltal 3-szor több energiához jutott. De ez még közel sem minden. A tesztek önkéntes résztvevői 28 nappal később elismerték, hogy a hallásuk sokkal élesebb lett. Ma már olyan tökéletes, mint 20-25 éves korukban!

A kúra dokumentált eredményei magukért beszélnek:

50%-kal jobb hallás távolból

 

hallásregeneráció - tökéletes beszédértés

 

15-ször jobb hallás suttogás és alacsony hangtartomány esetén

 

éles hallás mint 20-25 éves korban

 

1. hét

2. hét

3. hét

4. hét

1. hét - 50%-kal jobb hallásélmény, jobb hallás távolból

2. hét - az elhalt és sérült hallósejtek regenerációja, tökéletes hallásértés

3. hét - 15-ször jobb hallás mély hangok esetén, a fülzúgás megszűnése

4. hét - a hallóközpont tehermentesítése az agyban, hallás, mint 20-25 éves korban

Mészáros József (72 éves) Sátoraljaújhelyről egyike volt az elsőknek Magyarországon, aki kipróbálhatta a Biostenix Sensi Oil New Small-t

"A hallásproblémák már régóta gyötörtek, 40 fölött kezdődtek. Azt hittem, hogy ez normális dolog, öregszem, szóval rosszabbul hallok. De néhány évvel később felfogtam végre, hogy mi is történik velem. Szégyenkeztem miatta: Micsoda? Tessék? Kérem? még egy hallókészüléket is beszereztem.

Egy kisebb vagyonba, több mint két havi nyugdíjamba került, de rászántam!

Nem akartam műtétet.

Mert hogy nézne ki, ha szikével turkálnának a fülemben?! Szerencsére még időben tudomást szereztem a Biostenix Sensi Oil New Small készítményről. ma már tudom, hogy a kúra nélkül életem legnagyobb hibáját követtem volna el Süket voltam mint az ágyú, de 4 hét múlva még a leghalkabb suttogást is meghallottam! 

Gond nélkül nézhetek tévét, hallgathatok rádiót, beszélgethetek az ismerősökkel telefonon.

Végre jól hallom az embereket az utcán, a buszon és a boltban. Hatalmas öröm újra érteni és hallani a világot ami körbevesz. Köszönöm."

Miért kéne egy vagyont költeni hallókészülékre, ha természetesen és olcsón is visszanyerhető a hallás?

A Biostenix Sensi Oil New Smallhatékonyságát egy stuttgarti kutatóintézet szerint sem lehet kéltségbe vonni. Hajdu prof. folyamatosan gyűjti be az elismeréseket különböző tudományos köröktől, ezek egyike a Nobel nevezés.

A jóhír az, hogy a Biostenix Sensi Oil New Small a kedvezményklubban való részételért ártámogatással kapható, -kal olcsóbban.

A pénzügyi támogatás mindenkit megillet, aki elmúlt 1938 éves. A különleges ajánlat -ig érvényes. Az erdeti kúra csak a jelen oldalon keresztül szerezhető be.

Rendelje meg még ma !

35900 Ft helyett most 32900 Ft 

 

Asztali nézet