MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

 Itt tudod megrendelni!

https://weboffice.hlbs.eu/Account/Register?UserCode=a68bcd81-65ec-4ca0-9f29-3a4ba7a6fd4b

A méregtelenítés

A méregtelenítésre szükség van – ezt már bizonyára mindenki hallotta, és a mérgekről itt is sokszor olvashattál. Méregteleníteni azt jelenti, hogy megszabadulunk a testünk lerakódásaitól. Ismerkedjünk meg néhány méregtelenítési szabállyal!

 

A folyamat 3 lépcsőből áll, és egy megelőző lépésből:

   0. Duzzaszd fel vitaminokkal a szervezetedet, mielőtt koplalnál!

   1. A bevitel csökkentése, lúgosítás (tudatos étkezés, méregmegvonás)

   2. Salakanyagok felszabadítása ( mozgás, szauna, masszázs)

   3. Salakanyagok kiürítésének serkentése (folyadékbevitel, hashajtás, beöntés)

 

A tisztítás a bélrendszerrel kezdődik, a májjal folytatódik, majd jöhet a vese a bőr, a tüdő, a keringési- és nyirokrendszer, végül ismét a bélrendszer.

 

1. A bélrendszer kitisztítása azért az első lépés, mert a vastagbél falán lerakódott salakanyagokat el kell távolítani azért, hogy a kúra folyamán felszabaduló – eddig a zsírszövetekben, erek falán vagy máshol a testben meghúzódó – mérgek ne tetézzék a rakást, hanem könnyedén kiürülhessenek. Ez nagy segítség a májnak.

         - nehéz ételek elhagyása ( liszt,hús, cukor, serkentők, tej)

         - bőséges vízfogyasztás

         - léböjt, zöldség és gyümölcs fogyasztása

         - székletürítés gyakorítása ( almaecet, lenmag, mustármag, aszalt szilva, hashajtók, beöntés)

 

2. A máj tisztítása

Minél több tiszta élelmet, tiszta vizet veszel magadhoz, annál könnyebbé teszed a munkáját. Az egyik legnagyszerűbb májtisztító gyógygomba a cordyceps.

 

3. Vese

Napi két liter víz – hallottad már? A méregtelenítés víz nélkül mérgezés. A víz mossa ki a méreganyagokat a szervezetedből. Vesetisztításhoz is a cordyceps gomba nélkülözhetetlen!

 

4. A bőr

Mozgás, szauna, vízkúrák, masszázs – tisztulás a bőrön keresztül

 

5. A tüdő

Szokj rá – ne csak tisztítókúrák alkalmával, hogy naponta négyszer-ötször légzőgyakorlatot végzel. Szívd tele a tüdődet, de úgy, hogy először a hasadat, aztán a fenti részeket, majd tartsd benn a levegőt, végül fújd ki! Ezt 10-szer ismételd egymás után.

 

6. Sejt szintű méregtelenítés

A nehézfémek nem tudnak az egyszerű méregtelenítés alkalmával kitisztulni. Ehhez komolyabb segítség kell. Olyan vivőanyag, ami képes a sejtekből megkötni és kivezetni a nehézfémeket. Ez pedig a spirulina-chrorella algák kb.70-30%-os keveréke. Tudod, hol szerezheted be a legjobb áron…

 

7. Az immunrendszer tisztítása

Erről valahogy mindenki elfelejtkezik. Igyál minden nap a méhpempős italporból. Kimutatások szerint különleges hatása az, hogy az immunrendszeredet tisztítja!

Végére is értünk a folyamatnak.

Tudom, hogy nehéz rászánni magadat.

Csináld inkább most.

Az beszokott válni.

 

 

Asztali nézet