MENÜ

 

 Bolla Miklós természet & lélekgyógyász oldala

  

A parlagfű fogyasztásáról írok most:
Én a legegyszerűbb, s talán a leghatékonyabb módját választottam a parlagfű evésének, a virágtalan növény csúcsát szakítom le és ebből 3-4-et fogyasztok el napi 1 alkalommal, nyersen, jól összerágva. Keserű íze senkit se riasszon el, hozzá lehet szokni. De, ha mégis zavar az íze, apróravágva vízzel is lenyelheted (a feleségem így fogyasztja). Bármikor ehető, evés előtt, után, közben, a nap bármelyik szakában. De legjobb, ha evés előtt 1/2 órával tesszük, így garantált a hatékony felszívódás.

Tapasztalat :

  1. Megszűnt a felfúvódott nagy hasam.
    2. Fogytam 3-4 kg-ot.
    3. A nap végén érzett fáradtság, melyet főleg a lábaimban éreztem, eltűnt. (Fizikai munkát végzek minden nap)
    4. A vérnyomásom, mely általában 150 felett volt, lement 130 és 140
  2. közé.Miért is fogyasszuk a parlagfüvet ?

Noha a parlagfű irtása ma már intenzívebb, mint évekkel korábban volt - hiszen azt, aki a telkéről a parlagfüvet nem irtja ki, megbírságolják -, az allergiát okozó növény még mindig nagy gondot jelent. Sokan ugyanis még így sem törődnek a jelenlétével, hiszen kis szerencsével sohasem derül ki, hogy kertjükben is van, és sajnos a mezőkön, útszélen is bőven akad a növényből.

Az allergia így aztán sokakat kínoz a parlagfűszezonban, és bizony a gyerekeket sem kíméli. Ha a te csemetéd is könnyezik és tüsszög a parlagfűtől, a következő praktika segíthet a tünetei enyhítésében.Fogyassza naponta étkezés előtt , vagy tegyük a kész ételre összevágva . A probléma nem a növény pollenjében van hanem a szervezet védekezésében az immunrendszerünk nem ismeri fel a pollent és ellenanyagot termel amely a nyálka hártyát kényszeríti bővebb tisztításra ezért va a rüsszentés és orrfolyás . Ne féljünk a parlaffű nem mérgező nyugodtan fogyasszuk , megszűnik az allergiás tünet . Ha teát készítünk belőle jó hatással van az emésztésre ,és a vérnyomásra is .Elégeti a felesleges zsírokat és ezáltal méregtelenít és fogyás is lehet .  

 

Asztali nézet